CURSOS INTENSIUS DE CONVERSA

El curs intensiu de conversa de 16 hores té l’objectiu  de potenciar les habilitats d’expressió i comprensió oral a través de role-playings, jocs interactius i altres activitats amenes.  Recomanable especialment per a aquelles persones que necessiten donar un impuls a Speaking, Listening i pronunciació, amb l’objectiu de guanyar en autoconfiança a l’hora de comunicar-se en anglès

Tenim tres cursos intensius de conversa: a Nadal, a Setmana Santa i un altre a finals de Juny. El curs de Juny té un propòsit específic, Anglès per a viatges, el qual ofereix a l'estudiant la possibilitat de gaudir encara més l'experiència de viatjar. 

Si l'empresa per a la que treballa l'alumne està disposada a pagar les seves classes, podem ajudar-los a recuperar el cost del curs gràcies a subvencions estatals.

Abans de matricular-se, si l’alumne té coneixements consolidats de l’idioma, cal que faci una prova de nivell per tal de planificar el seu itinerari. La prova és  totalment gratuïta, sense compromís i de caràcter obligatori per tal d'inscriure’s. Fes la prova de nivell d'anglès on-line ara i esbrina quina ha de ser la teva trajectòria en l'aprenentatge de l'idioma. Tots els cursos d’idiomes a English Centre segueixen el Marc Europeu Comú de Referència (MECR).

Tarifes, dates i horaris: Curs de Nadal
Tarifes, dates i horaris: Curs de Setmana Santa