IOGA EN ANGLÈS

LET’S YOGA!

Let’s Yoga! és un programa educatiu basat en l’ensenyament del ioga, utilitzant l’anglès com a llengua vehicular. Aquest programa està enfocat per a nens i joves de Primària i Secundària, i està inspirat en la manera en què els nens i joves aprenen una llengua de forma natural: per repetició  i exposició.

En aquest programa educatiu es treballen diferents postures combinades amb exercicis de respiració i jocs de coordinació, per estimular la creativitat, la imaginació i l'autoexpressió. L'ensenyament del Ioga s'amenitza amb jocs i música perquè els nens s'iniciïn de manera suau en aquesta disciplina del cos i de la ment. Acabem la sessió amb relaxació i exercicis de visualització.

 
 

 
 

Professorat especialitzat en educació infantil seleccionat rigorosament amb títol universitari i amb postgrau d’especialització en ensenyament d’idiomes, natiu de llengua anglesa o amb nivell Proficiency (C2) d’anglès.
 

Grups reduïts: Màxim 10 alumnes per aula.  

- Seguiment continu amb els pares a través de reunions trimestrals i entrevistes periòdiques. Informem de la integració, comportament i progrés de l’alumne.

Certificat al finalitzar el curs a on determinen el nivell adquirit segons el Marc Comú Europeu de les Llengües