CLASSES D'ANGLÈS PER A LLARS D'INFANTS

CLASSES D'IDIOMES

Let’s play! és un programa educatiu basat en experiències lúdiques per a infants d’ 2 i 3 anys, inspirat en la

manera en què els nens aprenen una llengua de forma natural: per repetició  i exposició

Per a l’equip d’English Centre és important  respectar el ritme de cada infant,  tenint en compte les seves característiques físiques, cognitives i socials, i basant-nos en la idea que les habilitats  es poden adquirir.
El contingut del programa està basat en jocs, titelles, cançons, contes i altres activitats didàctiques que exposen l’infant a la llengua d’una forma natural mitjançant la repetició i un reforçament positiu

Des d’English Centre voldríem convidar-vos a fer junts aquest camí, proporcionant als infants els recursos per al seu futur i oferint a la vostra llar d’infants un servei de valor afegit, que de ben segur satisfarà als pares dels infants i als nens. 
 

CLASSES DE IOGA EN ANGLÈS

Let’s Yoga! Parents & Kids és un programa educatiu basat en l’ensenyament del ioga, utilitzant la l’anglès com a llengua vehicular, a través del qual pares i infants comparteixen un espai a on treballem treballen diferents postures combinades amb exercicis de respiració, i jocs de coordinació, per estimular la creativitat, la imaginació i l'autoexpressió. Gràcies a aquest programa, tant pares, com infants aprenen la llengua anglesa de forma natural: per repetició i exposició.